Suomen suurin työnohjaajien ja perheterapeuttien kouluttaja

Dialogic-yhteisö

Dialogic on Suomen suurin työnohjaajakoulutusyhteisö ja merkittävä toimija myös perheterapian ja perhetyön alalla. Olemme toteuttaneet yhteistyökumppaneidemme kanssa kymmeniä perheterapia- ja perhetyön koulutuksia. 

Dialogic-yhteisö on jatkumoa vuonna 1988 perustetun Aikuis- ja yhteisökoulutus Oy:n toiminnalle. Haluamme yhä edelleen oppia lisää ja kehittää koulutuksiamme, työnohjauksiamme ja terapiatyötämme yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Rakkaus ja Dialogia pitävät ihmiset suhteissa sekä ihmiset että suhteet elävinä.

Rakkaus ja Dialogia pitävät ihmiset suhteissa sekä ihmiset että suhteet elävinä.

Rakkaus ja Dialogia pitävät ihmiset suhteissa sekä ihmiset että suhteet elävinä.

Koulutukset

Työnohjaajakoulutukset ja psykoterapia- ja perhetyön koulutukset. Järjestämme koulutuksia ympäri Suomen.  Tutustu tuleviin koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan. 

Voimme myös suunnitella tarpeisiinne sekä pidempiä koulutusjaksoja että yksittäisiä koulutuspäiviä. Meitä voi myös kysyä alustajiksi erilaisiin koulutustilaisuuksiin, joissa on tarkoitus opiskella esim. dialogisuutta, reflektiivisyyttä, narratiivisuutta tai voimavarakeskeisyyttä.

DIATO-verkosto

DIATO-verkosto kokoaa yhteen voimavarakeskeiset työnohjaajat ja prosessikonsultit. Sen tarkoituksena on vahvistaa dialogista ja voimavarakeskeistä työskentelyä suomalaisessa työelämässä.

DIATO-verkosto kokoontuu vuosittain yhteiseen seminaariin, minkä lisäksi verkoston jäsenet voivat alueellisesti kehittää yhdessä kunkin omaa sekä yhteistä työskentelyään.

Dialogicin tilat sijaitsevat  Espoon Leppävaarassa Avecin toimistotalossa.

Upseerinkatu 1-3
02600 Espoo

Yhteystiedot

Puhelin: 044-5323965 (Lassi Pruuki)
Sähköposti: info(at)dialogic.fi