DIATO-verkosto

DIATO-verkoston idea

DIATO-verkosto kokoaa yhteen voimavarakeskeiset työnohjaajat ja prosessikonsultit. Sen tarkoituksena on vahvistaa dialogista ja voimavarakeskeistä työskentelyä suomalaisessa työelämässä.

Samalla verkosto tarjoaa asiakkaillemme maakunnittain listan voimavarakeskeisistä työnohjaajista ja prosessikonsulteista yhteystietoineen. Kaikki verkoston jäsenet ovat käyneet 2,5 vuotisen Dialogicin järjestämän koulutuksen.

Toisena tarkoituksena on vahvistaa verkoston jäsenten tietoja ja taitoja toimia työnohjaajina / prosessikonsultteina. DIATO-verkosto kokoontuu vuosittain yhteiseen seminaariin, minkä lisäksi verkoston jäsenet voivat alueellisesti kehittää yhdessä kunkin omaa sekä yhteistä työskentelyään. Verkoston jäsenet löytävät infoa Dialogicin kotisivuilta ja DIATO-verkoston FB-sivuilta.

Dialogiset työnohjaajat ja prosessikonsultit löydät täältä.

Keskustelu

DIATO-verkostoon liittyminen

Mikäli olet käynyt Dialogicin järjestämän työnohjaaja- tai prosessikonsultaatiokoulutuksen tai vet-perheterapiakoulutuksen tai perhe- ja pariterapiakouluttajakoulutuksen voit liittyä DIATO-verkostoon.

DIATO-verkoston kertaluonteinen liittymismaksu on 186 euroa (sis. alv 24%).

Voit liittyä DIATO-verkostoon täyttämällä ja lähettämällä meille liittymislomakkeen.

Yhdyshenkilö

Katri-Ina Euramaa

Kasvatustieteen kandidaatti, vaativan erityistason perheterapeutti

Työskentely

Omien tietojen päivittäminen

Voit päivittää omat tietosi kirjautumalla sisään. Kirjaudu sisään käyttämällä sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi. Jos et muista salasanaasi tai sinulla ei ole sellaista, voit tilata uuden kirjautumissivulta.

Ennen vuotta 2021 rekisteröidyt työnohjaajat
Pääset kirjautumaan sivustolle vaihtamalla salasanasi. Pyydä uutta salasanaa siihen sähköpostiosoitteeseen, joka tämänhetkisissä tiedoissasi on. Jos sähköpostiosoitteesi on vaihtunut, täytä tukipyyntölomake.

Uudet työnohjaajat
Oletko maksanut liittymismaksun ja lähettänyt liittymislomakkeen? Kun sinut on hyväksytty mukaan DIATO-verkostoon, saat meiltä linkin työnohjaajaksi rekisteröitymiseen.