Perheklinikka

Keskusteluapua

Tarjoamme apua ja tukea perhe- ja parielämän kysymyksiin, jotka voivat liittyä lasten kasvatukseen, perheen vuorovaikutukseen, ristiriitoihin, parisuhteeseen tai yksittäisen perheenjäsenen hyvinvointiin. 

Myös erilaisissa elämän kriiseissä (avioero, vakava sairastuminen, kuolema) keskustelu koulutetun perheterapeutin kanssa voi nopeastikin vahvistaa perheen kykyä jatkaa omaa elämäänsä.

Keskustelu
Parisuhdeterapia

Pariterapia

Pariterapiassa kahdella ihmisellä on oiva tilaisuus yhdessä pohtia ja ratkoa heidän parisuhteeseensa liittyviä kysymyksiä tai vaikeuksia. Pariterapiassa voidaan tutkia myös sitä, jatketaanko suhdetta vai ei. Pariterapia voi auttaa eron jälkeen esimerkiksi siinä, kuinka parisuhteen päätyttyä jatketaan yhteistä vanhemmuutta ja miten ollaan suhteissa lapsiin ja tulevaisuuteen.

Pariterapiassa haluamme kuunnella sekä ymmärtää ja auttaa molempia tasavertaisesti. Terapeutteina emme ole tuomareita, joten emme voi ratkaista, miten parisuhteessa tulisi olla tai edetä. Voimme kuitenkin luoda tilaa keskustelulle ja yhteisymmärryksen etsinnälle.

Perheterapia

Perheterapiassa on mahdollisuus yhdessä itselle läheisten ihmisten kanssa ymmärtää ja kohdata erilaisia vaikeuksia, ongelmia, oireita tai sairauksia. Perheterapia on vaikuttava keino löytää ja rakentaa mahdollisuuksia edetä elämässä vaikeuksista huolimatta. 

Terapian aikana asiat usein tulevat ”oikean kokoisiksi” ja ymmärrettäviksi, jolloin kaikki perheenjäsenet voivat yhteisesti alkaa työskennellä vaikeuksia vastaan. Kohdattaessa vaikeasti muutettavia asioita on hyvä yhdessä ymmärtää tilannetta ja jakaa kokemuksia sekä etsiä voimavaroja arkeen. Yhteiset voimavarat ja kyvyt selvitä löytyvätkin parhaiten perheterapiassa.

Dialogisina perheterapeutteina meille kaikkien perheenjäsenten, joskus myös suvun ja muiden läheisten kokemukset ovat yhtä tärkeitä. Perhe itse määrittelee, missä kokoonpanossa he haluavat terapiaan osallistua. Kaikilla perheterapiaan osallistuvilla on myös oikeus omanlaiseensa tapaan osallistua ja olla läsnä.

Perheterapia

Terapeutit

Katri-Ina Euramaa

Kasvatustieteen kandidaatti, vaativan erityistason perheterapeutti

Tiina Ahonen

Sosionomi, psykoterapeutti (perhe- ja pariterapian Kela-korvattavuus), perhe- ja pariterapiakouluttaja

Päivi Jordan-Kilkki

Musiikin maisteri, psykoterapeutti (perhe- ja pariterapian Kela-korvattavuus), Perhe- ja pariterapeuttikouluttaja, musiikkiterapeutti

paivi.jordan-kilkki@dialogic.fi
puh: 041-4559319
Vastaanotto myös Keravalla

Lassi Pruuki

Teologian tohtori, dosentti sekä Perhe- ja pariterapeuttikouluttaja

Aapo Pääkkö

Sosionomi, vaativan erityistason perheterapeutti

aapo.paakko@dialogic.fi
puh: 050-3057476
Vastaanotto myös Helsingissä

Asiakaslähtöinen-terapia

Ajanvaraus

Ota yhteyttä valitsemaasi terapeuttiin sähköpostitse tai puhelimitse – lupaamme vastata mahdollisimman nopeasti.

Mikäli et tiedä, ketä meistä haluaisit / haluaisitte tavata, laita meille sähköpostia osoitteeseen: info(at)dialogic.fi, niin otamme sinuun yhteyttä ja voimme yhdessä miettiä, kuka olisi sinulle / teille sopiva terapeutti.